Fragt og levering

 

Vi tager imod følgende betalingskort:

Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Electron og Visa-kort.

Fragtpriser

Den billigste fragtpriser bliver beregnet og lagt til fakturaen


Hvor hurtigt bliver varen leveret?

Gepard afsender 2 gange i ugen. Ordrer, der er indkommet mandag senest kl 12, kan forventes leveret onsdag, ordrer, der er indkommet onsdag senest kl 12, kan forventes leveret fredag. Op til messer og lige efter messer samt ved sammenfald af mange ordrer på én gang, må forventes 1 uges ekstra leveringstid. Hvis du har gjort et køb som haster, så send os en mail med ordrenummeret.Hvornår er varerne i Indkøbskurven købt?

De varer, der er listet i indkøbsvognen, er ikke købt, før du under "Betaling" har indtastet dine DK/kreditkort-oplysninger og har trykket "Betal". 

I det øjeblik godkender kreditkortudstederen dine kreditkortoplysninger, og først da er dine varer registreret som købt.


Hvilke rettigheder har jeg som forbruger?

Læs her om dine rettigheder som forbruger på www.forbrug.dk
 

Hvordan returnerer jeg varen?

Du har som virksomhed ikke returret, men har du fortrudt et køb, så kan vi i særlige tilfælde godkende at tage varerne retur. Du skal have en skriflig aftale med os, før du kan returnere varer.

Returret og fuld tilbagebetaling eller delvis tilbagebetaling er betinget af, at varen returneres ubeskadiget og ubrugt, samt at kvitteringen er vedlagt.

I menuen foroven er der et punkt, der hedder "Returseddel", som vi vil bede dig udfylde, printe og vedlægge din returforsendelse. Du skal selv dække omkostningerne til returforsendelse.

Produkterne skal returneres til afsenderadressen, som er:

Gepard
Hjertingskovvej 1, 6630 Rødding
Danmark