OM OS

GEPARD er engros-firmaet bag butikkerne Uldstederne. Gepard er agent for Laine du Nord, Kinki Amibari(Japanske strikkepinde)  Opal, og vi har vores eget garnmærke Gepard Garn.

Vi tilbyder designs og kvalitetsgarner til butikker i hele Danmark og i Skandinavien. Vores egne garner findes i et bredt sortiment indenfor uld, bomuld, mohair, hør, silke m.m.

Gepard arbejder tæt sammen med flere små famillie-spinderier. GRIGNASCO var en af de førende på spændende italienske modegarner - og her fortsætter GEPARD nu med at få produceret deres produkter.  Se vores særlige sider om de forskellige garner her på hjemmesiden.

Som følge af vores meget gode aftaler med vores samarbejdspartnere kan vi tilbyde butikkerne kvalitetsgarn til meget favorable priser.

Udover garn sælger Gepard også kvalitets bambuspinde fra Kinki Amibari i Japan, samt ædeltræspinde, brocher, knapper og meget mere.
Vi har i over 20 år forhandlet de lækre ædeltræsstrikkepinde fra Susanne's.

Hvis du er en butik og vil vide mere om vores sortiment, kan du bestille en prøvekasse, som består af vores kvalitetskort og prislister samt et udvalg af garn, brocher og pinde. Prøvekassen kan beholdes i 14 dage til gennemsyn, hvorefter den skal returneres til os.
Prøvekassen kan bestilles på telefon 45 88 45 49 mandag-torsdag ml. kl. 10 og 14. Vi holder kontoret lukket de 2 midterste uger i Juli samt mellem jul & nytår. Du kan altid sende os en mail på office@gepardgarn.dk
På kontoret sidder enten Sus, Dorthe eller Birgit.
Og du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os og få en snak om netop din butiks behov og ønsker - eller aftale en tid med vores sælger om besøg i DIN butik eller en præsentation i vores showroom!

Vi leverer hurtigt dine varer - ordrebehandling kun 3 dage ved lagervarer, og vi tager gerne specialvarer hjem både til butikker og designere og producenter.

Med venlig hilsen

Sus Gebhard

 

Gepard Garn - Gl. Jernbanevej 7 - 2800 Lyngby - CVR 12533934