Opal garnerne er bløde og slidstærke, så udover at strikke strømper kan det også bruges til at strikke bluser og sjaler af garnet. Brug p. 3 mm til det almindelige 4-tr strømpegarn.

Uni farverne og Hundertwasser kollektionerne kan genbestillles, men ellers er resten af kollektionerne som udgangspunkt unika kollektioner.

Hvilket betyder at vi forudbestiller x-antal kollektioner og så producerer Opal det antal kollektioner, der er forudbestilt. Her efter produceres kollektionen ikke igen.

Bestil derfor den mængde du skal bruge til din butik, hvis du vil være sikker på at få en bestemt kollektion :) og hold øje med vores nyhedsbrev, hvor deadlines for bestilling skrives ud.

Opal er garnmærket, som den tyske TUTTO-gruppe kreerer, de har specialiseret sig i at lave kollektioner inspireret af blandt andet Hundertwasser.

Opal findes som 'almindeligt' 4-trådet garn til p. 2½-3, men også i 6-trådet (p. 3½-4) og 8-trådet (p. 4½-5) - og ind i mellem en helt særlig kollektion af 3-trådet garn.

TUTTO har specialiseret sig i at overføre kunstværker til strømpegarn, blandt andet fra maleren og grafikeren Friedensreich Hundertwasser. Siden er andre temaer også kommet til.

Hvert år lader de sig inspirere af regnskovens dyr og laver en Regenwald serie, hvor en del af overskuddet går til regnskovens bevarelse. Læs mere på deres hjemmeside www.sockenwolle.de eller på Regenwald-garnernes produktsider.