Gepard blev etableret i 1989 af Sus Gepard og er et dansk brand præget af skandinavisk stil.

Sus Gepard har skabt et helt strikkeunivers, hvor du kan finde alt fra kvalitetsgarner til inspirerende opskriftskollektioner og naturstrikkepinde.

Gepards historie er historien om en håndværkers passion, vision, kreativitet og ønske om at skabe de bedste garner, der kan bruges til flotte og holdbare strik produkter. Garn er ikke bare garn, ikke bare den bløde tråd – historie, kultur og teknik er og har altid været en del af udviklingen af nye garner.

Hver eneste fiber har sine egne egenskaber, og det er en helt unik og spændende udfordring at blande de forskellige fibre sammen til en harmonisk balance, så garnet giver komfort både i strikkeoplevelsen og i det færdige produkt. 

I det hele produktionsprocessen har vi fokus på kvalitetsprodukter og hensyn til natur og mennesker.
Gepard arbejder sammen med en række små, italienske familie-spinderier, der har lang tradition for og erfaring med garn og farvning – så meget erfaring, at de er blandt de førende i Italien, når det kommer til både trend og klassiske garner.

Vores egne Gepard-garner findes i et bredt sortiment inden for uld, bomuld, mohair, hør, silke m.m. Gepard udgiver også strikkebøger, hvor du kan finde inspiration, opskrifter og tekniske detaljer.

Gepard er også agent for den italienske familievirksomhed Laines du Nord, den tyske specialist i strømpegarn Opal, samt for de japanske bambusstrikkepinde fra Seeknit. 

Gepards mission er at forsætte med at tilbyde kvalitetsgarner og inspirerende opskrifter, der giver glæde til alle kreative sjæle, der – ligesom os – elsker at strikke.

Med venlig hilsen

Sus Gepard

 Gepard Garn - Danmark - E-mail office@gepardgarn.dk - CVR 12533934